Ganes-musikaali Hotelli Jämsässä 31.3.2018

Remusta ja Hurriganesista kertova rock-musikaali

Tammikuussa 2018 Suomen Musiikkiteatterissa saa ensi-iltansa maailman ensimmäinen Ganes-musikaali. Se vie kiehtovalle matkalle Remun ja Suomen legendaarisimman rock-yhtyeen, Hurriganesin maailmaan.

Tule nauttimaan musikaalista Hotelli Jämsään! Rockmusikaalin liput myy Ticketmaster.
+ 10 henkilön ryhmät hotel@hotellijamsa.fi tai p. 014 71791

S-etukortilla Abba Show 37 €!
Hyödynnä S-etusi ja varaa lippusi Suomen Musiikkiteatterista sähköpostitse
tai puhelimitse numerosta 044 3466713.

Musikaalin suojelijana toimii itse Remu Aaltonen.

 

Ganes-musikaali
Remu ja Suomen legendaarisin rock-yhtye Hurriganes

Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes-yhtyeen, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan. Remu Aaltonen on the Great Grandfather of Rock’n Roll. Hän on ehkä persoonallisin suomalainen rock-hahmo ikinä. Musikaalissa häntä tulkitsee Swedish True Talent kilpailun voittaja, ja  Freddie Mercuryäkin esittävä loistava Dimitri Keiski. Cisse Häkkistä esittää upea artisti ja basisti Ilari Hämäläinen. Albert Järvisen roolissa taituroi kitaravirtuoosi Erik Valkama, ja hänet nähdään myös Ile Kalliona. Managerina, vankilan opettajana, Mikko Alatalona, poliisipäällikkönä ja monissa muissa rooleissa hauskuuttavat musiikkiteatterin tähti Ari Myllyselkä ja Juha Kinnunen. Remun elämän varrella tärkeitä naishahmoja ovat olleet mm. äiti, isoäiti ja tyttöystävät. Heitä tulkitsevat mm. Elisa ja Sonja Lairikko. Musikaalissa nähdään välähdyksiä myös Remun värikkäästä lapsuudesta.

Ganes-musikaalissa kuullaan kaikki Hurriganesin parhaimmat hitit, Get Onesta My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin. Tämä vauhdikas rock-musikaali ei takuulla jätä ketään kylmäksi, sillä saavuttihan Hurriganes alusta alkaen mainetta hurjalla ja energisellä lavaesiintymisellään, jollaista ei oltu aikaisemmin Suomessa koettu! Esitys on kunnon show, jossa vauhtia pitävät myös upeat tanssijat pukuineen.

Ganes-musikaali on jo itsessään elämys, mutta ilta nousee aivan toiselle tasolle, kun yhdistät siihen illallisen. Keittiömestarimme räätälöimä musikaali-menu tarjoillaan noutopöydästä. Taatusti herkullinen ruoka ja rento tunnelma johdattavat Ganesin shown pariin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Osta musikaaliliput
Ticketmasterin lippupalvelusta tai
Hotelli Jämsän myynnistä.