Etsinnässä Himos Juhannus majoitus?

Oletko tulossa Juhannus festareille

ja Himos Juhannus majoitus on vielä varaamatta?
Juhannus lähestyy hurjaa vauhtia, mutta suunnitelmat on monella vielä kesken. Himos Juhannus on vakiinnuttanut paikkansa keskikesän ykköstapahtumien joukossa ja juhlavuottaan viettävistä festareista ei kannata jäädä paitsi.
Toukokuun helteet ja aurinko lupailee hyviä telttakelejä, mutta jos haluat pelata varman päälle ja selvitä kuivin jaloin on syytä tehdä huonevaraus!

Himos Juhannus majoitus

järjestyy kätevästi Hotelli Jämsästä 8 km päästä festarialueelta. Meille pääsee kätevästi vaikka Onnibussilla, se kun pysähtyy vastapäisellä Shell -huoltoasemalla! Itse pelipaikalle voi taksin sijasta hurauttaa festaribussilla joka liikennöi Jämsän keskustan ja Himoksen väliä pysähtyen hotellin edessä olevalla bussipysäkillä. Festaribussin aikataulut vahvistetaan lähiaikoina ja ne voit käydä tsekkaamassa festivaalin nettisivuilta.

Myynnissä on myös 2 vrk majoituspaketteja perjantaista sunnuntaihin, jos et pääse paikalle vielä torstaina.
HOX HOX: Juhannuksen majoitus ei ole myynnissä nettisivujen varaamon kautta. Parhaan hinnan saat suoraan myyntipalvelustamme, kysy siis vapaita huoneita sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Lue lisää huonevaihtoehdoista nettisivuiltamme ja tutustu meihin myös Facessa

Himos Juhannus majoitus -hintaan sisältyy viileäaltaan käyttö Himos Juhannus Majoitus -hintaan sisältyy asukassaunavuoro Himos Juhannus majoitus Himos Juhannus majoitus Hotelli Jämsässä Himos Juhannus majoitus sisältää buffet-aamiaisen

KESKIKESÄN FESTARIT JUHLII JO KAKSKYMPPISIÄ!

Tänä vuonna 20 vuotista taivaltaan juhliva Himos Juhannus on juhannusjuhlien uranuurtaja. Keskikesän kattaukseen kuuluu iso nippu Suomen eturivin artisteja, mukan mm. Tiktak, Cheek, Nylon Beat ja Haloo Helsinki!,Tungevaag & Raaban, Burak Yeter, Reino Nordin, Evelina, Popeda, JVG, Pikku G, Teflon Brothers, Apulanta, Roope Salminen & Koirat, ABREU, Klamydia, Kaija Koo, Ellinoora. Älä missaa juhlavuoden bileitä, vaan tuu messiin!

Lue lisää festivaalin nettisivuilta tai Facesta