Palvelua jo vuodesta 1964

Hotelli Jämsän tarina alkoi vuonna 1964. Silloin Martti ja Sirkka Pitkäniemi perustivat nykyiselle liikepaikalle Sirkan baarin ja huoltoaseman. Kuulopuheiden mukaan Pitkäniemien suunnitelma yrityksen perustamisesta risteykseen, jossa ei silloin ollut “mitään muuta”, herätti ihmetystä ja epäilyjäkin. Sirkan baarin toiminta lähti kuitenkin hyvin käyntiin. Vähitellen Pitkäniemet laajensivat liiketoimintaa ja syntyi Martin Motelli, jossa majoitushuoneita oli parikymmentä. Samaan aikaan valmistuivat myös  ravintolatilat ja saunaosasto uima-altaineen. Ravintolaa on vuosien mittaan laajennettu ja muutettu useaan kertaan. Tärkeä virstanpylväs oli vuosi 1983, jolloin yhtiön nimi muuttui Hotelli Jämsäksi hotellin laajetessa 75-huoneiseksi. Samana vuonna kuoli yhtiön perustaja ja ensimmäinen toimitusjohtaja Martti Pitkäniemi ja toimintaa jäi jatkamaan hänen  poikansa Keijo  veljensä Eeron ja sisarensa Leenan kanssa.

Vuosien saatossa ravintolassa on saatu palvella useita eri kohderyhmiä. Erityisesti 1990-luvun alku muistetaan vauhdikkaista tanssi-illoistaan. Ravintolassa oli tuolloin esiintymässä kaikki Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet ja hotellin slogan kuului “Eteläisen Keski-Suomen huvielämän keskus”. 2000-luvun alkua puolestaan siivittivät niin kutsutut Yöbileet, jolloin seudun nuoret valtasivat tanssiparketin vanhemmiltaan. Kymmenen vuotta myöhemmin Ravintola Willi Hirvessä palattiin perinteisen tanssin pyörteisiin, mutta tällä kertaa karaoke-laulajien tähdittämänä.

Ja tarina jatkuu…

Hotelli Jämsä on pitkän historiansa aikana kehittynyt monipuoliseksi majoitus- ja ravitsemisalan palvelukokonaisuudeksi. Sillä on vahvat juuret kotiseutuunsa. Persoonallinen yrityskulttuuri sekä palveluhaluinen, paikkakunnan tunteva ja vastuuntuntoinen henkilökunta on sen tärkein voimavara.

Hotelli Jämsän arvot

  • Vilpitön vieraanvaraisuus
  • Perinteiden kunnioittaminen
  • Mutkattomuus
Sirkka mv

Vetovastuun vaihdoksia

Hotelli Jämsä on viidenkymmenen vuoden historiansa aikana kokenut vain muutamia omistajamuutoksia säilyen koko ajan yksityisenä yhtiönä.

1987-2009 Kalervo ja Else Tanskanen

2009-2013 Timo Lauri perheineen ja Hennariikka Hasala

2013- Timo Lauri, Stig Asén ja Hennariikka Hasala

Hotelli toimii tällä hetkellä Kiinteistö Oy Jämsän Kaukialan omistamassa hotellikiinteistössä ja liiketoimintaa harjoittaa Hotelli Jämsä Oy.

hirvi