Vietä kokous tai virkistyspäivä Keski-Suomessa lähellä Himosta

Tule kokoustamaan Suomen sydämeen! Keskeinen sijaintimme valtateiden varrella kokoaa yhteen ihmiset ympäri Suomen.

Tulet sitten Helsingin, Turun tai Kuopion suunnasta, matka ei päätä huimaa! Tarjoamme mutkatonta majoitusta, maistuvaa ruokaa ja leppoisat löylyt.

Tarjoamme ammattitaitomme käyttöönne jo kokouksenne / tilaisuutenne suunnitteluvaiheessa ja autamme teitä luomaan toiveidenne mukaisen kokonaisuuden sisältäen majoituksen, ruokailut tilat sekä yhteistyökumppaneidemme toteuttamat ohjelmapalvelut.

Ravintolaamme mahtuu ruokailemaan 100-150 henkilöä. Kyseinen henkilömäärä on siinäkin mielessä ideaalinen, että koko hotelli on tuolloin buukattu yksityiskäyttöönne! Mikä olisikaan parempaa, kuin pitää koko porukka kasassa tilaisuuden ajan!

Suurimpaan kokoustilaamme mahtuu n. 50 henkilöä, mutta ravintolasalimme taipuu tarvittaessa myös luentotilaksi isommalle joukolle.

Kokous voidaan aloittaa esimerkiksi kenttälounaalla – vaikka hernerokkaa soppatykistä! Päivään voi kuulua ohjattu luontoretki Synninlukon rotkolaaksoon tai enemmän äksöniä kaipaaville Paintball värikuula peli suomen suurimmalla pelialueella. Jämsän Paintball:n kentät ovat vain 5 min matkan päässä Hotellilta. Himoksen rinteille matkaa tulee vain 8 kilometriä

TILAT
Majoittuville ryhmille tarjoamme kokoustilan käyttöön veloituksetta. Kokoustila sisältää videotykin, nettiyhteyden ja fläppitaulun.

VIIHTYISÄ
Henkilökuntamme huolehtii ryhmänne viihtyvyydestä koko vierailun ajan.

MAISTUVA
Keittiömme loihtimissa annoksissa maistuu paikallisuus ja kotimaisuus. Laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetut vaihtoehtomme ovat pääosin laktoosittomia ja vähintäänkin vähälaktoosisia. Huomioimme luonnollisesti myös erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.

VIRKISTÄVÄ
Hotellimme saunoilla karisevat kiireen rippeet ja pulahdus vilvoittelualtaaseen viimeistään virkistää sekä kehon että mielen. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota myös monia erilaisia aktiviteetteja rallisimulaattoreista kiipeilyseiniin. Teemme pyynnöstä tarjouksen myös ohjelmapalveluista.

 Lue lisää tiloistamme ja kokouspaketeista

Esimerkki päivällinen nostaa veden kielelle:

 

Runsas salaattivalikoima
Kylmiä kaloja

***

Härän rintaa, punaviinikastike
Merilohta, limekastike

 Hunajapaahdettuja juureksia
Yrttiperunoita
Kermaista perunamuhennosta

**

Suklaakakkua, mangokastike
Mustaherukkarahkaa

Kahvi / tee

Ota yhteyttä, niin saadaan tilaisuutenne suunnitelmat käyntiin!

hotel@hotellijamsa.fi
heidi.jylha@hotellijamsa.fi

 

SYNNINLUKKO

Synninlukko on hieno rotkolaakso Jämsänkosken ja Jämsän välissä. 50 metrin levyistä varjoisaa rotkoa rajoittaa jyrkät kallionrinteet. Alue on rauhoitettu ja siellä kasvaa harvinaisia kasveja, vetiset suokohdat ovat lähdeperäisiä. Kuumana kesäpäivänä ilma on viileää, sillä auringon säteet eivät yllä rotkon pohjalle. Keväällä rotkon seinämiä koristelee hieno jääpeite.

Synninlukosta kulkee seudulla lukuisia tarinoita. Hämyisten kallioiden synninlukkosuoja on ollut hyvä turvapaikka piileskellä. Ison vihan aikaan se on ollut väestön yleinen piilopaikka. Paikka on houkutellut suojiinsa myös laitapuolen kulkijoita. Rotkon pohjalla virtaavasta lähteestä saatiin juomavettä. Kerrotaan, että Synninlukon lähde on niin syvä, että kun mullikka putosi rotkon reunalta lähteeseen, se löydettiin myöhemmin Jämsänjoesta, hurjimpien tarinoiden mukaan peräti Päijänteeltä.

Nimi ‘lukko’ tarkoittaa hämeen murteessa umpireunaista rotkoa, jämsäläisittäin ‘rotti’. Synninlukko on nimenä sodan “syntejä” vanhempi ja viittaa syntymään, ‘synnyinlukko’. Oletettavasti rotko on ollut jonkun vainoja pakkoon paenneen henkilön syntymärotko.

Synninlukolle on helppo päästä: autotie vie lähes perille asti ja tien vieressä on levike pysäköintiä varten. 1,8 km:n polku on helppokulkuinen, vajoamasta ylös nouseva polku vaativa.