Lounas Jämsässä? Tule nauttimaan Sirkan Kahvilan herkullinen burgeriateria

Lounas Jämsässä

Lounas Jämsässä, missä syödään? Sirkan Kahvila ruokkii nälkäiset myös kesällä.

Tervetuloa nauttimaan herkullinen lounas Jämsässä, Sirkan Kahvilassa. Myös lounasajan ulkopuolella vaihtoehtoja löytyy monipuoliselta ruokalistalta. Keskiviikkoisin herkutellaan lohikeitolla ja torstain perinteeseen kuuluu tietysti hernerokka. Vai maistuisiko mieluummin burgeri? Sirkan hampurilaiset ei olekaan mitä tahansa mättöä, ne kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa!
Käy tutustumassa ala carteen tai lounaslistoihin ja tule herkuttelemaan. Purtavaa löytyy myös pikkunälkään ja makeanhimoon.

Olemme avoinna kesällä 4.6. – 29.7.2018 maanantaista perjantaihin klo 9:00 – 16:00. Keittiö sulkee 30 minuuttia aikaisemmin.

Kesän suurien tapahtumien aikaan voi aukioloajoissa olla poikkeuksia.
Niistä löydät tietoa mm. Facebook sivuiltamme ja Sirkan Kahvilan nettisivulta         

Sirkan Kahvilan lounas arkisin Viihtyisä Sirkan Kahvila  Sirkan Kahvilan ateriapassi  Sirkan Kahvilan hampurilaiset vie kielen mennessään

Meiltä saat hyvää ruokaa ystävällisen palvelun kera. Kesäkuumalla voi katetulla terassilla ruokailla tai viilentyä nauttimalla vaikka pitkän huurteisen. Löydät meidät Jämsästä, Lahti-Tampere teiden risteyksestä aivan Tokmannin vierestä!

Sirkan Kahvilan iso katettu terassi Sirkan Kahvila teemapäivä Paella Sirkan Kahvilan salaattipöytä sisältyy rauoka-nnoksiin  Sirkan Kahvilassa hyvää kahvia ja tuoretta pullaa

Koko kesän luvassa myös After Work -tarjouksia klo 14:00 jälkeen, tule rentoutumaan terassille työpäivän päätteeksi!
Muistathan myös lounaspassimme, saat sen kassalta. Lounaspassi käy myös Hotelli Jämsän aamiaisella.
Herkullinen buffet-aamiainen on katettuna ma-pe klo 6:00 – 9:00 ja la-su klo 8:00 – 10:00. Aamiaisen aikatauluissa voi olla poikkeuksia tapahtumien ja pyhien aikoihin.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

#lounas #jämsä #visitjämsä #jamsa #visitjamsa #visitcentralfinland #lounasjämsässä #hyvääruokaa